Venustas

Jag anse att
"må bra" och "vara frisk"
hör ihop med
innra och uttra skönhet.

logo_klein1

E-postadress

Vita

susann_vita

Jag föddes den 1963/09/23 i Düsseldorf. När jag var 15 år gammal flyttade mina föräldrar till en by i norra Tyskland. By livet - nästan för mycket för en tonåring att uthärda. Men detta liv präglade mig mycket. Ingenting är bättre än lukta land luften och att fly stadens puls. Vid 17 år ,under min utbildning som barnflicka, flyttatde jag på nordsjö-ön, Föhr.

Det var ett beroende av tidvattnet och vädret. Vilket härligt liv! Med ca 20 år flyttade jag till Hamburg för att göra min högskolutbildning  i social riktning. Men efter skolavslutning landade jag i försäljningen, närmare bestämt i modebranschen. En station där min "yttre" sida styrde mig. I det här jobbet arbetade jag i över 20 år, med stopp i Berlin och Hamburg.


Men min insida kom i förgrunden om och om igen: jag var gjorde utbildning i Shiatsu och även praktiserades som en bisyssla. Men min "inre" Jag höll på att bli starkare. Modebranschen gjorde mig olycklig. Så när tillfället kom tog jag sats: jag flyttade till norra Sverige!

Jag bo, älskade och arbetade där. Framför allt, älskar jag människorna och deras syn på livet i harmoni med naturen. Jag var ett med mig, tog kurser i Reiki, som ett medium, som en psykologisk konsult och öppnade en liten praktik.

Men detta bör inte vara min väg, på den tiden. Av personliga skäl var jag tvungen att flytta tillbaka till Tyskland. Nu är jag här kommer jag att följa min egen kallelse, och kommer att hjälpa andra med shiatsu, medierna och som en healer, som en psykologisk konsult med akupunktur.

Copyright © 2013 Susann Isigkeit. All Rights Reserved.op_logo

joomla template