Venustas

Jag anse att
"må bra" och "vara frisk"
hör ihop med
innra och uttra skönhet.

logo_klein1

E-postadress

Öron akupunktur/Aurikulomedizin

ohr_akupunktur

Snabb effektiv och utan biverkningar.

Den franska läkaren Dr. Paul Nogier erkände att örat "är hela personen" för femtio år sedan. Av några av hans nordafrikanska patienter, hade han hört talas om en traditionell metod för behandling av smärta.

Så han kom till den slutsatsen att det måste ansluten till en specifik position på örat med ryggen och sedan inlett forskning till alla organ motsvarigheter på örat. Stimuleras (till exempel genom akupunktur nålar eller frön), vissa platser på örat så kan störningar, smärta och besvär i motsvarande organ eller delar av kroppen behandlas effektivt.

Särskilda tunna öron nålar används för behandling. Eftersom nålarna är så tunna så är metoden nästan smärtfri. Frön har också visat sig stimulera mycket bra vid öron akupunktur. Det representerar också en mycket effektiv och helt smärtfri akupunktur teknik och kan även vara överlägsen nål behandling i olika områden. Särskilt bra på barn och speciellt smärtkänsliga patienter.

Snabb hjälp mot smärta är en speciell fördel med öronakupunktur, ofta ännu snabbare än klassisk akupunktur. Det utgör därmed en mycket effektiv terapeutisk metod som kan användas för alla akuta besvär och smärta, men också på kronisk, långvariga problem.

Öron akupunktur har visat sig vara särskilt effektiv som behandling av missbruk (t ex beroende av nikotin och alkohol).

Copyright © 2013 Susann Isigkeit. All Rights Reserved.op_logo

joomla template